Om oss

GLEDE ER ET VALG

På Fageråsen, Stadsbygd bor vi, Siri Irene Belling og Carl Henrik Hønsvik med våre tre barn. Sammen har vi skapt bedriften «Søtt og Sånt».

Søtt & sånt er en liten bedrift som ble opprettet i 2011.

Siri er utdannet kokk og konditor, men har hovedfokus på det søte. Siri har 15 års erfaring ifra konditor-yrket, mens Kalle har 22 års arbeidserfaring som kokk, og har blant annet jobbet som kjøkkensjef på flere steder.
Med felles interesse og lidenskap, for håndverk og mat, står vi på, for å gi kundene våre den ultimate opplevelsen, gjennom produktene og maten vår.

Med vakkert utsyn over fjord og fjell, omgitt av årstidenes skiftende bølge, av familie og nære relasjoner, har vi bygget hus på heimgården til Siri.
På Fageråsen er det fritt og godt å bo. Her får vi realisert våre drømmer.
Siri har siden hun var lita jente drømt om å skape noe. Helst noe søtt. Og søtt har det blitt. «Søtt og Sånt». Siri med ansvar for det søte, og Kalle for det salte.

I sokkelen i nyhuset jobber vi, side om side. Vi inspirerer, utfyller og støtter hverandre. Og er skjønt enige om konseptets grunnverdier.

Makronene, trøflene, konfekten, marsipanrosene og kakene. Alt laget fra bunnen av.
Håndlaget med stolthet og respekt for råvarene og faget. Ingen snarveier.
Produktene skal være ekte vare. Der smaken og det visuelle er i fokus.

Siri og Kalle. Julian, Noah og Serine. En familie på fem som bor på fagre Fageråsen der mye av livet dreier seg om sann glede, ekte kjærlighet. Til hverandre og til bedriften «Søtt og Sånt».

Legg igjen en kommentar