Bryllupskaker

Vi designer drømmekaken til deres store dag!
Alle bryllupskaker blir levert på bestilling, ut fra ønsket design, størrelse og smak.
Bildene under viser noen av kakene vi har levert.

Bryllupskaker kan lages på to forskjellige måter, med svingstativ eller rett oppå hverandre.

Bryllupskake på svingstativ

Disse kakene blir gradvis mindre mot toppen. Minste antall etasjer er 3, og max antall etasjer er 7.
Disse kakene blir pakket enkeltvis i hver sin eske ved frakt. Hver eske blir merket, slik at personen som skal sette frem kaken(e) på kakebordet, vet hvilken rekkefølge kakene skal stå. (Nederst,midten, øverst osv). Stativet blir sendt ved siden av, og
dette settes først på bordet, deretter settes kakene på, begynn med nederste kaken.

 

Bryllupskake “rett oppå hverandre”

Denne type kake kan både ordner som firkantet og rund.
Kaken blir gradvis mindre mot toppen. Minste antall etasjer er 2, og max antall etasjer er 5 etasjer.

Denne kaken leveres ferdig montert på stativet. Det kreves at det er en person Som kan sitte og holde kaken under frakt, slik at den holdes stabil under kjøring/frakt.I tillegg må det undersøkes på forhånd , at det er tilgang på et stort kjøleskap, evt kjølerom, for å oppbevare bryllupskaken før servering, da dette stativet krever mye plass.


VILKÅR FOR BESTILLING AV BRYLLUPSKAKE

Pris på bryllupskaker er på forespørsel, alt etter hvilken type kake dere ønsker, antall etasjer og pynt. Eventuell frakt kommer i tillegg.

Jeg lager alle kaker på bestilling, og kan ordne kaker etter ønske/bilder o.l, men viktig å notere seg at ingen kaker er helt like, da alt er håndlaget. Det kan forekomme ulikheter i forhold til bilde, tidligere bestillinger, farge og utforming. Om ikke annet er avtalt, så bruker jeg litt kunstnerisk frihet, til å løse kakeoppdraget på best mulig måte, utifra det jeg mener passer best.
Er det spesielle ønsker i forhold til pynt/farger/utforming, ønsker jeg bestillingen per mail, slik at ingen misforståelser oppstår.
Oppbevaring av kaker er i kjøleskap eller kjølerom.
 
Jeg tar ikke noe ansvar for kake etter den har forlatt mitt produksjonslokale, eller jeg har avlevert den på avtalt sted. Kunde er da selv ansvarlig for å frakte/oppbevare kaken(e) forsvarlig og etter anbefaling.
  

Stativ og kakefat

Stativ og kakefat til utlån tar jeg 1500,- i depositum for. Depositumet får kunden igjen når stativet leveres tilbake, senest 4 dager etter utlånsdato. Levering avtales i forkant av utlån. Ved forsinket tilbakelevering av stativ, vil beløp bli trekt ifra depositumet. All skade og/eller tap av deler på stativet, dårlig rengjøring av stativ o.a, blir trekt ifra depositum.

Kunde er selv ansvarlig for å sende opplysninger om kontonummer som depositum skal tilbakeføres til, etter tilbakelevering av stativ.

Stativ skal rengjøres (med klut, IKKE i vaskemaskin og IKKE demontert!) og leveres tilbake i den stand det ble utlevert.

Betaling av bryllupskaker og depositum, skjer i forkant av bryllupet, minimum en uke før, hvis ikke annet er avtalt. Ved manglende betaling, ingen kake.

Vennligst fyll ut skjemaet under før bestilling av kake.

 

    Jeg har lest og forstått vilkår for bestilling av bryllupskake

    [recaptcha]